Har du lyst å jobbe hos oss?

Vi søker en engasjert, trygg og faglig sterk barnehagelærer i avdelingslederstilling i 100 % vikariat hos oss. Vikariatet er fra januar-november 2021, med mulighet for forlengelse.

Fridahuset barnehage er en barnehage med 6 avdelinger med tilsammen 86 barn. Vi holder til i naturskjønne omgivelser ved Grensedalen på Erdal. Vi har et stort uteområde med blant annet flott eget lekeområde tilpasset de aller yngste barna og stor skog hvor vi har både lavvo og gapahuk, samt eget grillsted. Vi har også vår egen grillhytte og vi besøker flittig nærområdet til barnehagen med fotballbane, ballbinge samt ulike naturområder.

Som barnehagelærer er du leken, men samtidig bevisst voksenrollen. Vi søker deg som er genuint interessert i barns utvikling. Barnehagens satsningsområde er språk og sosial kompetanse. For språkarbeid er det innredet eget rom med forskjellige materialer og vi har egne språkgrupper. Vi legger stor vekt på lekens betydning for læring og utvikling. Du er en trygg voksen som inspirerer og støtter, og er ikke redd for å kaste deg ut i barnas lek.

Medansvar for planlegging og gjennomføring av pedagogisk arbeid på avdeling.
Medansvar for godt foreldresamarbeid.
Medansvar for å utarbeide gode rutiner.
Skape et positivt leke- og læringsmiljø for alle barna.

Utdannet barnehagelærer
Gode datakunnskaper og erfaring i bruk av IKT med barn.
God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
Lede en personalgruppe når avd leder ikke er tilstede
Tar initiativ

Personlige egenskaper

Du er trygg og tydelig.
Du har yrkesstolthet og en faglig identitet.
Du er nysgjerrig, lydhør og våken for barns innspill og kan undre deg sammen med barn.
Må kunne arbeide i team men også selvstendig.
Du er initiativrik og entusiastisk.
Du er fleksibel, samarbeidsorientert, løsningsorientert og ser muligheter.
Personlig egnethet vil bli vektlagt.
Bonus om du kan et instrument

Vi tilbyr:

Mangfoldig fagmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer.
En styrer på huset som er tilstede for deg som ansatt.
IA- bedrift.
Godt arbeidsmiljø
Gode tjenestepensjons- og forsikringsordninger i PBL pensjonsforsikring.
Tarifflønn

Fridahuset barnehage ble åpnet 23. juni 2006. Barnehagen eies og drives av Norsk Luthersk Misjonssamband og er en barnehage med kristent formål. Vår visjon: «Sammen om å sette verdifulle spor" – se årsplan på Hjemmeside: fridahuset.no

Spørsmål kan sendes til daglig leder Nina Vikøren på mail: styrer@fridahuset.no

Søknadsfrist: Snarest.
Tiltredelse: 25 januar 2021.

Menn oppfordres å søke.

Politiattest i henhold til barnehageloven §19 må fremvises før tiltredelse.